milivolt electronics world news Bakan_Erolu:_Yassada\'da_aa_maa_yok-didimhaber.net
06-02-2016

Bakan Erolu: Yassada\'da aa maa yok

Bakan_Erolu:_Yassada\'da_aa_maa_yok

Yassada’nn imara açlmasndan sonra basna yansyan fotoraf sorulan Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, “Orada aaç maaç yok.” dedi. Bakanlna bal kurumlar tarafndan düzenlenen toplu temel atma ve açl töreni için Aydn’da bulunan Erolu, Vali Erol Ayyldz’ makamnda ziyaret etti. Burada bakanlnn Aydn’daki yatrmlar hakknda bilgi vererek, gündemle ilgili sorular cevaplandrd.

Aydn’da 4,4 milyar liralk yatrm yaptklarn belirten Bakan Erolu, Yassada’da aaç kesimleri ve rant iddialaryla ilgili soruya öyle cevap verdi: “Hep ranttan bahsediliyor, kimseye rant yapm deiliz. Daha proje safhasnda. Orada da aaç maaç yok yani, tamam m? Pekiyi siz Aydn’da koskoca bir ehir orman katledildi, ona sesinizi çkarmyorsunuz da üç be tane aaç; oras demokrasi adas olacak. Bakn biz stanbul’u, dünyann kongre merkezi geline getirmek istiyoruz. Oras bir kongre merkezi olacak, gerçekten de ihtiyaç var. stanbul’a eskiden kimse gelmiyordu. Haliç’in kokusundan, susuzluktan kimse gelmiyordu ama u an stanbul, dünyada görülmesi arzulanan ilk be yer arasna girdi. Ben kestiklerini filan duymadm ama bir aaç keserlerse 20 aaç dikeriz, bunun sözünü veriyorum. 18 milyon fidan dikerek, stanbul’u yemyeil yaptk. Bizde bir aaç kesmisek, yerine be aaç dikme mecburiyeti var. Eski ve yeni fotoraflara bir bakn. Merak etmeyin, bizde rant filan yok. Rant olsayd zaten bunlar yaplamazd. Bakn bunu net olarak söylüyorum, rant eski Türkiye’de vard. Eski Türkiye’de faiz lobisini rant vard. Toplanan vergilerin yüzde 86’s, faiz olarak ödeniyordu. Ylda 60 milyar TL faiz lobisine gidiyordu. hale lobisi ve ilaç lobisinin rantlarn kestik. imdi rant deil, hizmet var. Bizde rant yoktur.”

\'BÜYÜK MENDERES TAMAMEN TEMZLENECEK\'

Büyük Menderes Nehri’ndeki kirliliin önlenmesi için önemli bir hamle balattklarn açklayan Bakan Veysel Erolu, kirliliin nispeten azaldn ifade etti. Kirlilik göstergesi olan kimyevi oksijen parametresinde hzl bir düü yaandn, elindeki tabloyla gösteren Erolu, “Ama bunlar yeterli deil. nallah belediyeler ve sanayi tesisleri artma tesislerini tamamlad ve bizim de nehrin tamamn slah ettiimiz zaman Büyük Menderes Nehri’ndeki kirlilik tamamen giderilecektir. Biz kirlenmenin nedenlerini tek tek belirledik. Kirliliin nedenlerinden birisi olan jeotermal tesislere reenjeksiyon zorunluluu getireceiz. Arkadalarm, bu konuda hazrladklar çalmay sundular. Biz bu çalmay tamamladktan sonra bölgedeki valiler ve ilgili tüm kurulularn temsilcileriyle biraraya geleceiz. Yaplacak çalmalar planlayp bunlarn denetimini gerçekletireceiz. lgili dier bakanlklarla birlikte gerekli tüm tedbirleri alyoruz ve denetimlere balyoruz.” eklinde konutu.

Bakan Erolu, daha sonra Atatürk Kapal Spor Salonu’ndaki, 61 milyon TL’ye mal olacak be tesisin temel atma törenine ve orman köylülerine verilen destek programna katld. Erolu’na Vali Ayyldz, AK Parti Aydn milletvekilleri Mustafa Sava ve Abdurrahman Öz ile l Bakan Ömer Özmen elik etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..